Go to Top

Testimonials

Puur A is zeker aan te raden. Ann stelt je direct op je gemak en weet goed waar ze mee bezig is :) Ik ga zeker terug! groetjes

Saskia Hart

Ik ging nooit naar een schoonheidsinstituut TOT ik Puur A heb leren kennen. Nu ga ik elke maand en dat heeft zijn redenen: Ann is een superlieve, leuke dame die weet waar ze mee bezig is! Ze neemt ook echt de tijd om alles goed uit te leggen & om je de juiste behandeling te geven. Het is zaaalig ontspannen bij Puur A! Zeker eens langsgaan!

Bo Pynaert

Volledig tot rust gekomen, en een super verzorging gekregen!

Frederik V.

Heeft vandaag genoten van een gelaatsbehandeling!!! zeker aan te raden!!!!

Sophie Maes

Heb mij reeds enkele malen laten verwennen met een rug-, beenmassage- alsook een gelaatsverzorging. Het mooi en warm ingericht instituut en je sympathie geven me een knus gevoel, echt ontspannend zodat ik tijdens rugmassage zelf even een tukje heb gedaan. Doe zo verder ...the sky is the limit ... en ik vertoefde boven de wolken! Bedankt en tot volgende maand!

Guy D.

Het is een gezellig uitgerust schoonheidsinstituut. Het geeft je een thuisgevoel. Je bent er onmiddellijk op je gemak. De schoonheidsspecialiste Ann zelf is goed op de hoogte van haar producten en haar werk. Ze is heel sympathiek en vriendelijk. Ik ga er graag naar toe en ben altijd blij dat ik langsgeweest ben. Doe zo verder Ann!

Wendy D.

Ik heb vorige week ongelofelijk genoten bij Puur A: een aanrader voor iedereen!! Dank je Ann voor het uurtje puur genieten!

Sofie D.

Heerlijk genieten bij Schoonheidsinstituut Puur A. Een echte aanrader

Florette V.