Go to Top

Filosofie

De filosofie van Schoonheidsinstituut Puur A

Puur A heeft gekozen voor een gesloten instituut met een landelijke sfeer om de rust van de klanten te garanderen. Zo kan je relaxeren en je energie terug opladen zonder verstoord te worden.

Puur A staat voor pure producten, deze bevatten elementen die in harmonie staan met de natuur en het lichaam. Deze natuurlijke elementen kan je terugvinden in de verschillende verzorgingen en in de verkoopsproducten.

Puur A staat tenslotte voor Puur Ann, schoonheidszorgen is een passie van mij en ik behandel elke klant met veel liefde voor het vak. Men zal kunnen genieten van de verzorgingen, het is geen bandwerk!

Neem een kijkje bij Puur A

Schoonheidsspecialiste Ann

Op 1 oktober 2011 heb ik besloten om Puur A te openen omdat ik een eigen visie heb:

Werken met natuurlijke producten in combinatie met professionele verzorgingen.

Een ruim aanbod van verzorgingen aanbieden en deze uitvoeren met een persoonlijke aanpak.

Een instituut hebben met een rustige sfeer waar iedereen zich thuis voelt en waar je jezelf kan zijn.

Feedback van klanten: next prev

 • Puur A is zeker aan te raden. Ann stelt je direct op je gemak en weet goed waar ze mee bezig is :) Ik ga zeker terug! groetjes

  Saskia Hart

 • Ik ging nooit naar een schoonheidsinstituut TOT ik Puur A heb leren kennen. Nu ga ik elke maand en dat heeft zijn redenen: Ann is een superlieve, leuke dame die weet waar ze mee bezig is! Ze neemt ook echt de tijd om alles goed uit te leggen & om je de juiste behandeling te geven. Het is zaaalig ontspannen bij Puur A! Zeker eens langsgaan!

  Bo Pynaert

 • Volledig tot rust gekomen, en een super verzorging gekregen!

  Frederik V.

 • Heeft vandaag genoten van een gelaatsbehandeling!!! zeker aan te raden!!!!

  Sophie Maes

 • Heb mij reeds enkele malen laten verwennen met een rug-, beenmassage- alsook een gelaatsverzorging. Het mooi en warm ingericht instituut en je sympathie geven me een knus gevoel, echt ontspannend zodat ik tijdens rugmassage zelf even een tukje heb gedaan. Doe zo verder ...the sky is the limit ... en ik vertoefde boven de wolken! Bedankt en tot volgende maand!

  Guy D.

 • Het is een gezellig uitgerust schoonheidsinstituut. Het geeft je een thuisgevoel. Je bent er onmiddellijk op je gemak. De schoonheidsspecialiste Ann zelf is goed op de hoogte van haar producten en haar werk. Ze is heel sympathiek en vriendelijk. Ik ga er graag naar toe en ben altijd blij dat ik langsgeweest ben. Doe zo verder Ann!

  Wendy D.

 • Ik heb vorige week ongelofelijk genoten bij Puur A: een aanrader voor iedereen!! Dank je Ann voor het uurtje puur genieten!

  Sofie D.

 • Heerlijk genieten bij Schoonheidsinstituut Puur A. Een echte aanrader

  Florette V.