Go to Top

Kuren

Kuur behandelingen

Voor een intensieve boost van de huid!

Puur A heeft verschillende verzorgingen samen gesteld om zo een sneller het gewenste doel te bereiken.

De kuren zijn speciaal samengesteld om de huid zijn specifiek probleem extra aan te pakken. Daarom komt u ook wekelijks (afhankelijk van het type kuur) zodat de huid een extra boost en dubbel effect krijgt van de verzorging.

Kuren :

Mini Kuur zijn twee verzorgingen in één en is aangepast aan uw huidtype. Hier wordt de huid eerst verdunt zodat de tweede verzorging beter kan inwerken.

Rode vruchten dermabrasie is een kuur die fijne lijntjes en open poriën verminderen. De huidkorrel wordt verfijnd en de huid wordt geëgaliseerd.

Vitamine cocktail is een revitaliserende kuur met chocolade,honing,framboos en kiwi die een fletse en vale teint terug laat stralen, de huid beschermd en vitaliseerd.

Hydra + is een intensief hydraterende kuur voor mensen die last hebben van een droge en trekkerige huid. De huid barrière gaat beshermd en gevoed worden zodat ze terug straalt.

Kiwi flash is een ophelderende kuur die het teveel aan pigment en pigmentvlekken aanpakt. Voor mensen met een ongelijkmatige teint en een teveel aan pigment vlekken is deze kuur een aanrader.

Time Bio-lifting is een anti-verouderingskuur die de diepte van de rimpels intensief vermindert en de huid terug een strakke en egale blik geeft.

Time Anti-Age is een anti-verouderingskuur die de diepte van de rimpels vermindert en de huid terug een strakke blik en een  stralende teint geeft.